Dr. Martens bakancsot szeretnék venni, segitenétek választani az alábbiak közül?!
Az első jobban tetszik,de mivel nem igen tudok angolul ezért,a leírásokból csak egy nagyon felületes információhoz jutottam :/
Azon kívül, hogy 8-10 sorosak mi a különbség a kettő közt?
Annyi a különbség hogy a 10 sorosnak nagyobb a szára..
Nekem is van DR.Martens cipőm és bakancsom. Imádom. Ha erről az oldalról akarsz rendelni, akkor rendelj nyugodtan. Én is innen rendeltem, és ajándék pólót is kaptam.
Azt tudom ,nyilván hosszabb,de tulajdonságra miben különböznek?!
Egyébként munka vagy a szubkultúra miatt viselsz Martenst?
első vagyok..
Csak ennyi a különbség. az egyik 8 soros és rövidebb a másik 10 soros és hosszabb. A minősége, strapabírósága ugyanolyan jó.
Én azért vettem mert nagyon tetszett. éN ezeket vettem magamnak, mert baromi kényelmes (amikor végre betöröd, és a lábadhoz idomul) és mert nagyon tetszik.
Áh, értem szóval lány vagy :) először a piros cipellőnél néztem egy nagyot :D
Sztem marad a 10soros...modjuk ujra olvasva a leírás ott van vmi külöbseg a talpa meg a belseje közt,csak a bökkenő, hogy nem tudok rendesen angolul :/
A cipőkben is van acélbetét?
akkor rá is cáfolnék :) lány v és ennyi különbséget látsz a kettő között?:D
az első kép egy 1919-es ha minden igaz. nekem ilyen van, és imádom :D
a második a klasszikus 1460as csak feketében [az eredeti bordó. az is vagány :D]
szerintem 1919-t vegyél ha oldalról rendeled az 1460nak lapos az orra és ha netről rendeled előfordulhat h a lábujjadnak nem lesz rendesen hely [nem próbáltam 1460at csak gondolom mert elég laposnak tűnik élőben is.]
Office shoes boltba szoktak árulni martenst.
válaszért cserébe: betűrve, kint, térd nadrággal szándékozod hordani?
el ne felejtsem:kérdezted h munka v divat céljából hordjuk-e.
a martens NEM munkavédelmi cipő! ez fontos mert ugye nem akarod levágott lábfejjel végezni :D.
ezt a gyártó fel is tünteti a cipők címkéjén angolul.
noh megnéztem a képeket :D marha jól néz ki bordóban.
de a másik is ott van. persze az már nem heteroknak való vidék de szerencsére csaj vagy :D
Hát vannak munkás bakancsai is :D
Egyébként én sztem betűrve hordom majd,esetleg halászgatyával,nagyon esetleg...,meg nadrágtartóval :D
M.gyilkos,te csak azért hordod ,mertjól néz ki vagy azért mert egy bizonyos szubkultúrát(mozgalmat)pártolsz?
a kettő között: pártolom a bizonyos mozgalmat [neved alapján sanszos hogy nem a my little pony fan clubról beszélünk.] de a bakancsot azért vettem mert kényelmes és tartós, a legidősebb martens amit ismerek idén lesz 11 éves és úgy néz ki mintha fél éves lenne.
biztos van munkabakancsuk is de a 1919 speciel nem az még meg is van a cetli amin ezt ecseteli a gyártó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!