A kerdesem az, hogy a papagajom nem tudja megszulni a tojast, ilyenkor mit lehet tenni?
Szerintem meg eleve selejtes a madár, amelyik nem tudja megtojni a tojását! Mindegy az, hogy valaki kezdő, vagy már évek óta madarászik. Én biztosan nem vinném orvoshoz!
Mi a fenének? Majd veszek egy jobb minőségű é életerősebb madarat másvalakitől!
Azért valahol szelektáljuk már a madarakat! pontosan ezzel a módszerrel rontották el a tenyésztők a sok nimfát, hullámost és egyéb díszmadarat!
Megtartották a legrosszabbat is és nézzétek meg mi az eredménye! Tele van a világ csúnyábbnál csúnyább madarakkal.
Szinte fehér hollónak minősül, ha talál valaki egy normális tenyésztőt, aki még a legszebb madarakat tartja.
Szóval én nem bánom, hogy elpusztult a madár! És a kérdezőnek is azt mondom, hogy ne bánja!
Legközelebb vegyen olyan tenyészőtől, akinek gyönyörű és minden hibától mentes madarai vannak! Nézze meg az állományt és kérdezősködjön, hogy milyen a kelési arány, stb, stb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!