Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Szerintetek ekkora kalitka jó...

Szerintetek ekkora kalitka jó 2 hullámos papagájnak!?

Figyelt kérdés

75cm magas, 42cm széles,42cm hosszú.

És kör kalitka.Nem gömb hanem olyan körkalitka hogy kör alakú és ahogy megy felfelé úgy végonyodik és ott van összeforrasztva.

2013. márc. 2. 15:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok,természetesen nem feltételezem hogy nem szereted a madaraid,a kalitkát leszámítva ahogy elnézem nagyon szép egészséges madarak,jól vannak tartva. Remélem megfogadod a jó tanácsot ebben a kalitka ügyben,az ő érdekükben. :)
2013. márc. 2. 22:02
 12/16 A kérdező kommentje:

rendben.majd megoldom valahogy. :)

egyébként jól vannak tartva és egészséges madarak.csak kicsit félősek.

egyébként úgy hallottam a kör kalitka van betiltva nem a kúp alakú.

2013. márc. 3. 10:57
 13/16 A kérdező kommentje:

mindenkit felpontoztam és nagyon köszönöm a válaszokat.sok időt vannak kiengedve 3-4 órát.

és úgy néz ki lesz egy új nagyobb téglalap kalitkájuk!

:)

2013. márc. 3. 11:09
 14/16 anonim ***** válasza:

Egyik válaszoló már jól megfogalmazta, amit én is elmondanék. Elég előnytelen, ezért nem ajánlják a voilereket sem hullámosoknak, mert ott csak fel vagy le tudnak ugrálni, repülni nem. Amint lehetőséged van, szerezz be egy szögletes és hosszú kalitkát. A lekerekített végű kalitkák összezavarják a madarakat, elveszítik a tájékozódó képességüket és ez nem jó. Meg elve szeretik a sarkokat.

Szóval egy magas, de inkább hosszú és szögletes kalitkával nem lőhetsz mellé. Ne legyen zsúfolt sem, de lehet bent pár játék. Hiába engeded ki 4 órára, azért 20 órát csak bent töltenek. :)

2013. márc. 3. 12:18
 15/16 anonim ***** válasza:

Nagyon fognak örülni az új kalitnak. :) Ha gondolod majd linkelj képet ide ha már megérkezett az új lakhelyük és berendezted nekik. :) Jó hogy vannak még felelősségteljes állattartók,csak kicsit hiányosak voltak az ismereteid ,de most már ezt is tudod. :)

UI: .Tudom hogy nem ide tartozik de nekem is pont kék és zöld hullámos párom van. (=

2013. márc. 3. 14:05
 16/16 A kérdező kommentje:

na hát az nagyon jó. :)

egy elég nagy hosszú kalitkájuk lesz, és abban majd tudnak rendesen mozogni.

egyébként ha mondja valaki hogy nem jól csinálok valamit természetesen a madaraim kedvéért bármit megtennék úgyhogy bevallom a hibámat, és veszek újat.

2013. márc. 5. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!