Szerintetek ekkora kalitka jó 2 hullámos papagájnak!?
75cm magas, 42cm széles,42cm hosszú.
És kör kalitka.Nem gömb hanem olyan körkalitka hogy kör alakú és ahogy megy felfelé úgy végonyodik és ott van összeforrasztva.
rendben.majd megoldom valahogy. :)
egyébként jól vannak tartva és egészséges madarak.csak kicsit félősek.
egyébként úgy hallottam a kör kalitka van betiltva nem a kúp alakú.
mindenkit felpontoztam és nagyon köszönöm a válaszokat.sok időt vannak kiengedve 3-4 órát.
és úgy néz ki lesz egy új nagyobb téglalap kalitkájuk!
:)
Egyik válaszoló már jól megfogalmazta, amit én is elmondanék. Elég előnytelen, ezért nem ajánlják a voilereket sem hullámosoknak, mert ott csak fel vagy le tudnak ugrálni, repülni nem. Amint lehetőséged van, szerezz be egy szögletes és hosszú kalitkát. A lekerekített végű kalitkák összezavarják a madarakat, elveszítik a tájékozódó képességüket és ez nem jó. Meg elve szeretik a sarkokat.
Szóval egy magas, de inkább hosszú és szögletes kalitkával nem lőhetsz mellé. Ne legyen zsúfolt sem, de lehet bent pár játék. Hiába engeded ki 4 órára, azért 20 órát csak bent töltenek. :)
Nagyon fognak örülni az új kalitnak. :) Ha gondolod majd linkelj képet ide ha már megérkezett az új lakhelyük és berendezted nekik. :) Jó hogy vannak még felelősségteljes állattartók,csak kicsit hiányosak voltak az ismereteid ,de most már ezt is tudod. :)
UI: .Tudom hogy nem ide tartozik de nekem is pont kék és zöld hullámos párom van. (=
na hát az nagyon jó. :)
egy elég nagy hosszú kalitkájuk lesz, és abban majd tudnak rendesen mozogni.
egyébként ha mondja valaki hogy nem jól csinálok valamit természetesen a madaraim kedvéért bármit megtennék úgyhogy bevallom a hibámat, és veszek újat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!