Szerintetek ekkora kalitka jó 2 hullámos papagájnak!?
75cm magas, 42cm széles,42cm hosszú.
És kör kalitka.Nem gömb hanem olyan körkalitka hogy kör alakú és ahogy megy felfelé úgy végonyodik és ott van összeforrasztva.
44x461_ferplaszt-max-hoz-hasonlo-kalitka-allvannyal-xxi-kerulet.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Faprod.hu%252Fhirdetes%252Fferplaszt-max-hoz-hasonlo-kalitka-allvannyal-IDMyDz.html%3B346%3B461
pont így néz ki!
bocs nem jól linkeltem! :(
nem tudom hogy kell!
egy csomóan kritizálják a kalitkámat de nem értem miért.
miért ne lenne jó?
1 Egy ilyen kalitka nem előnyös semmilyen madárnak,főleg nem a hullámosoknak.
2 Nem érzik biztonságban magukat egy ilyen kalitkában,mert nem tudnak sarokba,azaz számukra biztonságos helyre húzódni. A sarkokat kedvelik leginkább,az enyéim is mindig a kalitka sarkaiban vannak a legtöbbet,más részén pedig aludni nem is hajlandóak.Ha úgy kapcsolom rájuk a villanyt hogy nincsenek a sarokban,addig mászkálnak a kalitka rácsain amíg föl nem kapcsolom hogy visszatalálhassanak.
3 Betiltották az ilyen kalitkákat,megbüntethetnek érte.
4 A hullámosok,és a legtöbb madár vízszintesen repül. Mindig ajánlják is a neten könyvekben ,hogy inkább hosszú legyen a kalitka mint magas,a hullámosoknál depláne.
5 Napi kiengedés mellett még elmegy,de még így sem a legjobb.
6 Ha jót akarsz a szeretett álataidnak,amint tudsz veszel nekik egy téglalap alakú kalitkát,amiben végre igazán jól érezhetik magukat.
7 A szüleid biztosan bíztatnak majd hogy ne hallgass ránk,nem kell új kalitka,de hidd el,hogy nagyon is szükséges volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!