Én most kezdtem el galambot tenyészteni és nagyon nagy örömet csinálnak nekem! Próbáluk velük jól foglalkozni! Kezdésnek ki mien galambot ajánlana nekem?
Jó lenne ha valaki segitene!
És valaki szerint lehet a galambokat vegyesen tartani?
Mindenki haza beszél,én is ezt teszem tarts csak postákat.
Ezek a galambvilág telivérei,úgy is mondhatnám az elit.
Hol laksz?Akár versenyezhetnél is velük.
Csévharaszton lakom Pest megye ha úgy könnyebb 13 éves vagyok de élek-halok a galambokér!
Most egyenlőre "1 párom" van:-Román hím és kék szives szegedi az a tojó!
17:25 vagyok azt kell eldönteni mit szeretnél tartani,a román az posta lehet a szegedi az magasröptű szerintem.
Én is így kezdtem összehordtam mindenféle galambot pávást,strasszert,pörklit meg amit találtam,aztán megjött az első posta beleszerettem.Kiemelkedett az intelligenciájával
a többi közül,a következő probléma az volt mi legyen a többivel,egy barátom elvitte és be szokatta őket.Aztán beléptem egy egyesületbe ez 6 éve volt azóta versenyzek.Ezt azért írtam le mert borzasztó gyorsan feltud szaporodni a létszám és ha szelektálni akarsz utána nagyon nehéz lesz.Pest környékén elég sok egyesület van,ha gondolod nézek neked ott valakit aki segít neked persze ha érdekel.Tavasztól indulnak a versenyek megnézhetsz egyet kettőt vagy akármi minden kötelezettség nélkül.De hidd el nekem ha szereted a galambot akkor a posta a legjobb választás és versenyezni kell,aki nem csinálja nem tudja miből marad ki.
Nem tartom valószínűnek.Esetleg Monoron a börzén,hobbi galambászoknak párszáz forintért.Komoly versenyeredménnyel rendelkező galambot nagy nehézségek árán el lehet adni
normális pénzért,de manapság nem igazán költenek súlyos ezreseket az emberek galambra.
Esetleg van facebook-od?vagy valami?Ott birnánk beszélni többet erről!
Ha van Neved ird le ahogy fenn vagy és képed is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!