Ti nem érzitek, hogy a vetési varjak gonosz szemmel méregetik az embereket?
Béttaville ne csodálkozz, hogy csúnyán nézett rád. Valószínűleg valami baj volt a csőrével és emiatt nem tudta feltörni azt a diót, amit szerzett hogy megehesse.Ha egy madárnak sérült a csőre, vagy fáj a feje--(mert neki is fájhat) akkor nem képes akkorákat ütni a kemény dió hajára, hogy az felnyíljon.
S Te tulajdonképpen elvetted az ő tulajdonát!! Én, ha fájt is volna a csőröm, bizony jól a fejedre koppintottam volna! De hogy a hajas fejbőrödbe martam volna az biztos!
Na de mivel emberként jöttem erre a világra, hát jól kupán vágtalak volna, ahogy egy pimasz tolvajt kell!
Igazad van ha a tyúkokat kiengedem a harcias kakassal, akkor a varjak bizony elmennek... de azt gondolom tudod, hogy nem csak azért, mert nagyobb náluk, hanem az állatokban meg van az- az intelligencia, hogy tudomásul veszik hogy az a hely nem az övéké hanem azé aki ott lakik, megjelölte" az udvarát az ember vagy a kacsa vagy a kakasom.
Na ez nem jellemző az emberre, nem véletlenül kell a kerítés. Régen amikor még építettük a házunkat, egy kicsi ideglenes kuckóban laktunk, hogy már korán dolgozhassunk-- keritésre se pénz se idő nem volt még. Mindenki tudta hogy kinek hol a parcellája.... még is naponta srévizavé átcsámboroktak a telkünkön, még akkor is amikor lefeküdtünk, de nappal is amikor a gyerekeim játszottak az udvar közepén a kisrádiót felakasztották a faágra mi építkeztünk... aztán csak arra figyeltünk fel, hogy egy jó ideje csönd van... ellopták a kisrádiónkat!!
mondtam is a férjemnek na most veszünk egy kutyát Ő legalább megjelöli a telekhatárunkat és bele harap az idegen hátsójába! Ha Te nem tudod megjelölni a telekhatárt!? Jót nevettük és két nap múlva lett egy kutyán is-- nagyon jó kis kutya volt, nem csak megjelölt mindent de oda senki nem mert jönni többet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!