Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Ti nem érzitek, hogy a vetési...

Ti nem érzitek, hogy a vetési varjak gonosz szemmel méregetik az embereket?

Figyelt kérdés
2013. febr. 15. 13:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Béttaville ne csodálkozz, hogy csúnyán nézett rád. Valószínűleg valami baj volt a csőrével és emiatt nem tudta feltörni azt a diót, amit szerzett hogy megehesse.Ha egy madárnak sérült a csőre, vagy fáj a feje--(mert neki is fájhat) akkor nem képes akkorákat ütni a kemény dió hajára, hogy az felnyíljon.

S Te tulajdonképpen elvetted az ő tulajdonát!! Én, ha fájt is volna a csőröm, bizony jól a fejedre koppintottam volna! De hogy a hajas fejbőrödbe martam volna az biztos!

Na de mivel emberként jöttem erre a világra, hát jól kupán vágtalak volna, ahogy egy pimasz tolvajt kell!

2013. febr. 20. 00:07
 12/18 anonim ***** válasza:
Igazad van Roccoskull a varjú nem énekes madár, inkább roccerek de még is csodálatos madarak és szükség van rájuk-- hisz ha nem lennének, elszaporodnának a rágcsálók. Van bennük udvariasság, amikor többen esznek egyetlen helyen, a fiatalok körben várakoznak amíg az öregek eszegetnek aztán a kisebbek esznek majd úgy láttam a fiatal hímek és nőstények. Igaz köztük is vannak élelmesebbek akik már fentről észreveszik a nagyobb falatot és felkapva elszállnak.
2013. febr. 20. 00:17
 13/18 anonim ***** válasza:
Béttaville bocsi !kifelejtettem a válasz lényegét!-- azért dobálja le ismételten a diót, hogy szétrepedjen és enni tudjon belőle.
2013. febr. 20. 00:22
 14/18 balkalolka ***** válasza:
Táplálékkonkurensei vagyunk a varjaknak, ha rajtuk múlna nem lennénk. Amúgy ha leszáll egy csapat varjú a kertünkben akkor a kacsáim elkergetik őket.
2013. febr. 21. 16:51
 15/18 anonim ***** válasza:

Igazad van ha a tyúkokat kiengedem a harcias kakassal, akkor a varjak bizony elmennek... de azt gondolom tudod, hogy nem csak azért, mert nagyobb náluk, hanem az állatokban meg van az- az intelligencia, hogy tudomásul veszik hogy az a hely nem az övéké hanem azé aki ott lakik, megjelölte" az udvarát az ember vagy a kacsa vagy a kakasom.

Na ez nem jellemző az emberre, nem véletlenül kell a kerítés. Régen amikor még építettük a házunkat, egy kicsi ideglenes kuckóban laktunk, hogy már korán dolgozhassunk-- keritésre se pénz se idő nem volt még. Mindenki tudta hogy kinek hol a parcellája.... még is naponta srévizavé átcsámboroktak a telkünkön, még akkor is amikor lefeküdtünk, de nappal is amikor a gyerekeim játszottak az udvar közepén a kisrádiót felakasztották a faágra mi építkeztünk... aztán csak arra figyeltünk fel, hogy egy jó ideje csönd van... ellopták a kisrádiónkat!!

mondtam is a férjemnek na most veszünk egy kutyát Ő legalább megjelöli a telekhatárunkat és bele harap az idegen hátsójába! Ha Te nem tudod megjelölni a telekhatárt!? Jót nevettük és két nap múlva lett egy kutyán is-- nagyon jó kis kutya volt, nem csak megjelölt mindent de oda senki nem mert jönni többet!

2013. febr. 21. 23:28
 16/18 anonim ***** válasza:
Folyamatosan érzem... A papagájok is elég gyanúsak. No, meg a sasok.
2013. febr. 26. 23:48
 17/18 anonim ***** válasza:
Mit gondolsz 16/ Te nem vagy gyanús a számukra? Mit nem falna fel az ember ha csak a talált lenne számára ehető? Mindent. A sast a papagájt és még az öreg varnyút is! A különbség az ember és az állat között csupán annyi, hogy az állat nem pusztít ki mindent egy adott helyen amíg az ember mindent, ami él és mozog a környezetében, mert ahhoz már lusta lenne hogy arrább menjen.
2013. febr. 27. 11:57
 18/18 abacus66666 válasza:
a varjak nagyok okos madarak, nem véletlenül imádom őket. Ráadásul olyan darkos (vagy rocker) madárfaj, hiszen teljesen fekete.
2013. febr. 27. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!