Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Ma reggel mentem ki a tyúk...

Ma reggel mentem ki a tyúk ólba 9 jérceém volt és egy 2 éves kakasom, reggelre 3 jérce maradt életben a kakas legyengûlt állapotban volt estére megdöglött,1 jérc. Félholt állapotban volt! Többi lent?

Figyelt kérdés
A többit ûgy találtam döglötten ahogy este elûltek. Tünetek begyében kevés kukorica és vìz volt.Pedig az etető teli volt kukoricával, volt nekik friss vizûk is! Nem állat ölte meg őket az bisztos mert az ól teljesen érintetlen volt! Az ól jól szellőzőtz, és tisztántartott volt! Mi lehetett a bajuk?
2012. dec. 25. 17:27
 1/6 anonim válasza:
Amiatt,mert megették egy pár kavicsot attól nem lehetne semmi bajuk,az ok lehet vitaminhiany és a taplalkozasban lévő hiányok is.
2012. dec. 25. 18:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Ezt csak boncolás tudná megállapítani. Az életben maradtak jól vannak?
2012. dec. 25. 18:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Vagy solyos az ól vagy megfagytak!

(soly-apró vérszívó atkaféleség)ha vki nem tudná

2012. dec. 25. 22:00
 4/6 anonim ***** válasza:
De lehet, hogy járvány.
2012. dec. 25. 22:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Baromfitetű lehet itt a bűnös!
2012. dec. 26. 00:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Én pedig azt mondom, hogy a patkány. Nekünk 6 gerlét folytott le, előbb egy, utána kettő, utána három. első kettő egymás utáni nap, a harmadik rá 3 napra. És végül a szar buktatta le. semmi nem látszott, egésrmentes hely volt, és a patkány a hullámpala alatti maltert kibontva jutott be. Alattomos féreg! Több csapdát kipróbátun, kijátszotta. Végül a méreg maradt, az vitte el. Javaslom rakj ki olyan helyre, ahol más nem éri el, ilyen tasakosat, és vékony dróttal drótozd oda valamihez, ne vigye el. Mert képes rá.
2013. jan. 26. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!