Segítség! A nimfa tojómnak valami baja, tapasztalt már ilyet valaki?
Szia! Nem himbálja magát érdekesen, előre hátra? Nem akarlak megijeszteni, de nekem mindkét nimfám így kezdte, mikor meghaltak. Először jött az étvágytalanság, majd ez a dülöngélgés, pihegés, végül leestek. Az egyik 8 éve volt nálam, a másik rá egy évre halt meg ugyanígy, ő 12 éve élt velem.
Nem sok mindent tudsz tenni, várj:-(
Minden nap friss vizet kapnak, bár most a héten történ egy olyan h kaptak vizet,és az itatóból kicsöpögött,én nem voltam itthon a következő nap,így egy napig nem volt vizük,reggel rögtön kaptak!
Kölest,napraforgómagot kapnak a vitaminos magkeverék msot pont nincs itthon múlt héten fogyott el,és csak ilyen köles-napraforgós keveréket kaptam..általában kapnak uborkát,almát...most szórtam be egy kis sót! Magkeveréket naponta 1-2 teszek be nekik!
Itt vannak bennt a szobában,ált.a balkon ajtó nyitva van egész este olyankor jön be a levegő, így napközben pedig hüss van a szobában,vagy megy a ventilátor...A lányt nem tudom ki vanni a kalitkából mert még nem szelíd!
Odu nincs, a kalitka aljára tojott le,de rögtön tettem be egy fészket,és abba bele a tojást,de nem ült rá egyáltalán, bár tolta maga alá a toját pár percig aztán nem törődött vele tovább...1 darab tojást tojott le,még tegnap este...
A hím 15 éves kb. a tojó olyan 1-1,5 lehet...a kereskedésben nem mondták meg a korukat(bár még ha megmondták volna akkor sem biztos h igaz lett volna)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!