Kiváncsi vagyok hogy mennyi postagalambász és galamb tartó van ezen az oldalon. Akinek vannak, galambjai vagy komolyabban foglalkozik velük az írjon nekem üzenetet! Köszönöm! Sokan legyetek ám:)
2012. okt. 27. 00:09
1/7 anonim válasza:
Nekem apukám galambokat tenyészt és elég jól megy neki.
Monorra,meg kiállításokra is szokott járni.
Csak ő nem postagalambokat hanem mondénokat és texánokat tenyészt.(nyulat,galambot+orpingtonokat)
Én meg belekezdtem a gyémántgalamb tenyésztésbe(amúgy 12 vagyok)
2012. okt. 27. 18:57
2/7 A kérdező kommentje:
Nekem is voltak anno, strasszerjaim, kingek, texánok, a Magyar szarka keringőktől, a páva galambokig minden volt. Áprilisba és augusztusba szoktam járni én is a monori börzére! Postagalambom van 30 db. Nem versenyzek /még/ úgy gondolom hogy "dísznek" elég ennyi is. Köszönöm hogy írtál, gyémánt galambjaidat milyen színváltozatban tenyészted őket? Hova valósi vagy? én 16 vagyok.
2012. okt. 27. 20:39
3/7 anonim válasza:
Tudod én még most kezdtem, rágódok rajtuk,most egy ideji tojóm meg hímem van,de úgy néz ki amit vettünk utoljára hogy tojó.A hím kék,a tojó pedig tarka.
Igazából ez amit MÉG megjegyeztem,de már tanulok.
Én Szarvason lakok,én egyszer voltam monoron úgy hogy kikönyörögtem magam:)
És te hol laksz?
Apu más állatokkal is foglalkozik,esetleg megadom az új emil-jét.
2012. okt. 27. 22:01
4/7 kukor87 válasza:
Hali! Nekem 8 éves korom óta vannak galambjaim, akkor 150 db volt az állomány, a rezgő nyakú pávától, a húsgalambokig minden fajta volt!Karrier,bögyös,dobos,de javarészt elismert galambászoktól vásárolt, kapott posták.18 éves elmúltam, mikor felszámoltam állományom, úgy hogy csak 10 legjobb posta maradt.Sokat eladtam, elajándékoztam.Mára 26 vagyok, elköltöztem a szülői házból,párommal élek, külön házba, de hoztam magammal a 10 postát.Azóta állomány 24db.A lényeg, hogy egy tojót elajándékoztam 9 évvel ezelőt, kb 160km re vitték.3 hete hazatért, mert ott elengedték.Hazatért a régi helyére, most nálam van 9 év után újra, a tenyészeknél.Büszke vagyok rá.Saját tenyészet.A mostani 24db 17 év munkájának gyümölcse!Rossz galamb nincs, csak rossz galambász!!!!!
2013. ápr. 7. 11:55
5/7 A kérdező kommentje:
Örülök hogy írtál ide, megkérdezhetem a neved és hogy hova valósi vagy? Még nekem mindig 30 db van, sajnos fiókák még nincsenek de tojások mindenhol vannak. üdv!
2013. ápr. 7. 20:50
6/7 anonim válasza:
Szia!
Kicsit megkésve a válasszal,de amúgy Szarvason lakok és 13 vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!