Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Most találtam egy ragadozó...

Most találtam egy ragadozó madarat kint a szántóföldön. Hazahoztam mert nem tudott repülni, láthatóan baj van a szárnyával. Mit tehetek érte?

Figyelt kérdés

Nem tudom meghatározni, hogy mi lehet a baja, ezért úgy döntöttem megvárom anyámat (holnap reggel jön haza, valamivel jobban ért hozzá, sok állatot megmentett már a saját módszereivel).

Lefényképeztem, meg tudnátok mondani, pontosan milyen madár (én egerészölyvre tippelnék)? Mit adjak neki enni? (egeret mégsem tudok fogni :/)

[link]

2012. okt. 3. 17:51
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
Ja,bocsi,hogy nem írok privátban,de szeretem a kérdéshez kapcsolódó dolgokat hozzászólásban megbeszélni,hogy ha valaki hasonlóképpen járna,mint én,akkor így segíthessünk neki :)
2012. okt. 8. 18:54
 32/39 A kérdező kommentje:

Na,már két napja feltűnt,hogy rendesen a helyére csukja a szárnyát,meg már nem lógatja,úgyhogy eljött a nap amikor elengedem :D Úgy dönöttem,mégis itthonról engedem el,mivel már nem tudom megfogni ^^"

Kinyitottam az ajtót,elmozdítottam a tetőn egy cserepet és...nem megy ki xD Lehet,hogy az esős idő miatt...felőlem mardhat,de enni már nem kap,ha éhes akkor menjen vadászni.

2012. okt. 12. 12:29
 33/39 anonim ***** válasza:

na bocsi h nem véstem de elfelejtettem idenézni :D lefoglalt az akvarisztika topic, mert hamarosan meglesz az akváriumom és mindent elolvasok itt is :D

na igen, de szerintem úgy csináld, hogy egy adag husikát kiraksz neki kívülre valahova, hogy lássa és ki menjen. ebből tudja majd, hogy kimehet már az istállóból. ezután szerintem el fog menni :)

de elképzelhető, hogy nálatok fog maradni, ebben az esetben lehet kénytelen leszel majd tovább etetni...de a kintre rakott husi módszer lehet segít a helyzeten és elröppen :)

2012. okt. 12. 16:14
 34/39 A kérdező kommentje:

Most nincs itt,szerintem rájött,hogy jobban jár ha elmegy vadászni :D Várok,aztán majd kiderül,hogy visszajön-e,vagy meggondolta magát :D

Köszönöm az eddigi segítségedet :D

2012. okt. 13. 18:22
 35/39 A kérdező kommentje:
Egyébként ha akváriummal kapcsolatos kérdésed van nyugodtan írhatsz nekem is,van itthon belőle kettő is :) Nem vagyok szakértő,de amiben tudok segítek :D
2012. okt. 14. 19:47
 36/39 anonim ***** válasza:

jajj dejó :D akkor téged is megzaklatlak majd :)

amúgy szerintem tuti vissza fog járni :) nagyon hálásak ám az állatok, és a ragadozó madarak emlékezete kb mint az elefántoké, semmit sem felejtenek el :)

2012. okt. 15. 00:06
 37/39 A kérdező kommentje:
Mióta elengedtem nem láttam errefelé :D Biztos örül hogy végre szabad :D
2012. okt. 15. 13:43
 38/39 anonim ***** válasza:
na az a jó :)
2012. okt. 15. 17:27
 39/39 A kérdező kommentje:

Ma voltam kutyát sétáltatni és láttam a madarat ^^ Biztos vagyok benne,hogy ő volt,mert megismertem :D Fent ült az egyik kerítéspóznán,aztán mikor meglátott minket arrébb repült az erő felé. Megvárta amíg az erdő közelébe kerülök és tett felettem még egy kört,mintha csak megköszönte volna :D Tök helyes volt :) Ha más meséli ezt nekem biztos nem hiszem el,pedig szóról szóra így volt :)

Mit mondjak...meghatott :)

2012. okt. 15. 22:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.