Mi lehet ez a sípoló hang!? Denevér?
Üdv!
Tegnap 7.én éjjel 1 körül bejött egy denevér a lakásba.. Sokáig szórakoztunk vele de reggel fél 6-6 körül kitártuk az ablakokat és úgy voltak fél óráig. Elvileg kirepült..Becsuktuk ablakokat és átnéztünk mindent. Szekrényt, ágyakat stb.. el mozdítottuk mindent és felforgattunk mindent. Sehol semmi. :) Aztán még aznap délután hallottam sípoló hangot kb 4 órakor és utána is még aznap párszor de csak rövid időre. Illetve ma is hallottam és megint 4-5től és most az előbb is. Viszont semmi mozgást ezen kívül illetve nem is látok semmit. Panelba lakunk és mellettünk van egy ilyen alumínium fedő és oda fészkelték be magukat de már több mint 5 éve ott vannak.Anyukám azt mondja csak a madarak azok vagy pedig kint a denevérek ahogy kint mennek. Mióta bejött a denevér becsukjuk fél 8kor az összes ablakot mert nem szeretnénk még egyszer találkozni velük.Eléggé félünk tőlük. :) Az lenne a kérdésem hogy végül lehet hogy bent van a denevér vagy pedig csak kintről hallani? Mert csak néha hallani illetve gondolom már repült volna a lakásba és nem bírja ki több mint 1 napig hogy ne repüljön. Várom a válaszokat.
A többiek szerint is denevér szerintem is, de kézzel ne fogd meg. Szándékosan ő nem fog téged megtámadni(Valószínű kirepül a nyitott ablakon a sötétben ha még él).
De valóban ne fogd meg kézzel. Mert emlős állat és ha megharap nem csak elfertőződhet hanem VESZETTSÉGET is terjeszthet!
Amikor kirepülnek ki kell nyomni purhabbal az üreget ahol vannak...
Akárki akármit mond ne kelljen már félelemben élnie az embernek, mert ezek a dögök beköltöznek az ablaka elé...
Persze nem bánt nem harap bla-bla ezt mondd annak aki 2 hetente arra ébred, hogy valamelyik szerencsétlen berepült a lakásába...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!