Hol tudnék letölteni egy kb fél órás fekete rigó hanganyagot?
Köszi a válaszokat, de én egy belvárosi lakásban lakom, ahol csak olyan ritkán jár erre fekete madár, mint a mondás:
"....ahol a madár se jár".
Hát akkor ha nem sajnálod a fáradtságot (és főleg nincs messze) kora reggel ki kell menni egy közeli erdőbe (ha van).
Viszont ha gondolod a google-ben is utána kereshetsz, angolul (angolul a feketerigó blackbird)
Hát erre sajnos nincs lehetőségem. Én is próbáltam a Youtube-ról, de nem találok. Csak mobilra lehetne letölteni egy csengőhangot.
Esetleg, ha valaki írna nekem egy link címet, ahonnan tudnék letölteni egy kb fél órás anyagot ( de akár 10 percest is), ami nem mobil csengőhang, azt nagyon megköszönném!
De igen,az is jó, ha rövidebb.
Kb hány perces?
Tudsz egy linket írni nekem??
üdv
A Youtube-on vannak fent hangok, ha beírod, hogy "blackbird singing", kidob egy párat, itt egy viszonylag hosszabb (9 és fél perces), bár itt a háttérben szerintem más fajták is mondják a magukét. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!