Melyik papagáj lenne ideális a számomra? (a többi lent)
Utolsó köszönöm a választ.
Nem drágát szeretnék, mindegyiket imádom, csak valami komolyabbat szeretnék, így egy hullámos után. Amelyik nagyon tetszik az a fekete sapkás papagáj, hát az olyan tündéri, hogy megzabálom. Csak attól félek, ha ugye nem lesz társa, akkor depressziós lesz, tépni fogja a tollait, és nem akarom ilyennek kitenni. Akkor inkább más fajta után nézek.
Ha tényleg tudnál vele annyit foglalkozni amennyit írtál akkor szerintem vehetsz egy feketesapist.
A [link] fórumon több sapistulajdonos van(nem tudom ismered-e). Én rendszeresen olvasom. (Mizo csak rongyokban megy a madárszobába mert a sapisai imádnak ruhát lyukasztani és imádnak a kezével(és persze egymással is)birkózni. Vezsu sapisa épp az egyik szekrény hátulját bontja mert a szekrény hátuljában(belül) szoktak birkózni,játszani Zsebivel de egy ideje nem engedik be őket ezért hátulról próbál bejutni Lencsi.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!