Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Miért nem tojik a papagájom?

Miért nem tojik a papagájom?

Figyelt kérdés
párban van egy hullámos papagájom,de nem tojik lány. miért nem. pedig változatos az étrendük.ma is reszeltsajtot kaptak főtt tojással.van valami olyan ami segit hogy tojás legyen? volt már nekem sok papim,tojtak is soxor 9et 1xre,de nem költötte ki. de ezek meg még tojni se akarnak. segitseget vagy 1-2 jó tanácsot elfogadnék. köszi előre is
2008. máj. 4. 14:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
én tyúkhúrnak ismerem és nagyon szeretik nekem is:)hát akkor rizst ne adj mostanában az enyémek sem eszik. az ubit meg szerintem ne próbáld ki:)nem hinném hogy az jó lenne nekik.egyébként az már jó jel ha sokat vannak odúban vagy ha bemászkálnak. ja és füvet is adj nekik. mert néha beviszik az odúba fészeknek:) szia:)
2008. máj. 10. 19:25
 12/13 A kérdező kommentje:
ok és köszike a tanácsot:)
2008. máj. 10. 20:58
 13/13 anonim ***** válasza:
90%
szívesen bármikor:)
2008. máj. 11. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!