Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Miért nem tojik a Nimfa...

Miért nem tojik a Nimfa papagájom?

Figyelt kérdés
van egy nimfa papagáj párom és van odujuk meg kufircolnak is....de nincs tojásom! mi lehet a gond?
2010. aug. 31. 09:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy mindkettő fiú.
2010. aug. 31. 09:36
 2/9 A kérdező kommentje:
nem hinném h fiúk...
2010. aug. 31. 12:42
 3/9 anonim ***** válasza:

Le írom neked,hogy hogyan néz ki a tojó nimfa papagáj mivel nekem is van egy:ducibb a hímnél,a pofafolt kicsit halványabb.Hát mégtöbbet akkor tudnék írni ha megmondanád,hogy milyen színű és hogy már elég idős e?

De az is lehet,hogy beteg és nem tojhat.

várom a visszajelzésedet!

2010. szept. 4. 16:27
 4/9 anonim ***** válasza:
csak ugy lehet megálapitani a nemüket ha megfogod öket és akkor fogt meg a szárnyát és egyenesitsd ki majd néz meg h gyöngyös foltok vanak e rajta szépen sorban akkor tojo ha ilyenek nincsenek akkor him
2010. szept. 5. 20:46
 5/9 anonim ***** válasza:

én vagyok 20:46

ha gondolod irj privit

2010. szept. 5. 20:47
 6/9 A kérdező kommentje:
még nem sikerült megnéznem mert nem birom megfogni.. még meg kell szeliditenem öket! van tipped h hogy csináljam??
2010. szept. 7. 17:24
 7/9 anonim ***** válasza:

Én tudom,hogyan tehetnéd:először is válazd el őket egymástól!

Talán a hímmel kezd mert ők hamarabb megszelídűlnek.

várd meg amíg leszáll a földre és nagyon lassan közelíts a kezeddel felé(de a markodban legyen mag!)

Hátha eszik belőe.Ha nem sikerül akkor szórj ki egy kis magot majd rakd oda a maggal teli kanalat.Az enyémek is abból esznek.Ha kiengeded akkor rakj a kezedbe magot és nyujtsd ki.Ha rárepül vigyázz a szemedre!

Próbáld megsimogatni,ha elrepül próbálkozz késöbb.

2010. szept. 10. 18:22
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha ezek megvannak akkor kialakulnak az első kötelékek.

Sok sikert!!!

2010. szept. 10. 18:25
 9/9 anonim válasza:
Ha énekel, akkor hím, ha nem akkor tojó. A tollazatuk alapján kizárólag az ivarérett, szürke (vadszínű) egyedek különböztethetőek meg). Ha nem párosodnak, akkor valószínűleg azonos neműek (a nimfák szinte állandóan közösülnek :)). Ha túl kicsi, vagy nem tetszik neki az odú, akkor se tojik, pl. ha túl alacsonyan van elhelyezve. Egyébként nagyon könnyen szaporítható, nem párválasztó madár, azaz nem válogat. De ha már van párja, akkor, nagy többségben, amellett kitart élete végéig.
2013. febr. 5. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!