Van egy Nimfa papagájom. Már vállra megy, meg stb, de a kezemet még mindig támadja, és nem engedi hogy megfogjam. Szerintetek megfog azért úgy szelidülni, hogy ne harapjon?
Hát várj egy kicsit még, mert a papagájok nemigazán szeretik, ha a kezükkel fogják őket. Talán volt egy rossz élménye valamikor. Mikor és honnan került hozzád? Ez fontos a válaszhoz.
(Ja ha van még kérdésed írhatsz nekem: lang.vikus@gmail.com)
Légy nyugodt és ne kapkodj körülötte attól fél. Szerintem jól haladsz. ilyen törölközős módszerekkel ne erőszakold meg csak hátrébb visz a célodtól, megijeszted vele, és félni fog tőled. légy vele türelmes. Írtam egy másik kérdéshez egy módszert, próbáld ki, talán segít. Bár ez arra vonatkozik, ha fél a kezedtől és azért csípi(hátrál? vagy láthatóan fél?9, ha csak agresszív, akkor más a felállás. Akkor azt hiszi ő a főnök és meg kell nevelni. De azért olvasd el talán segít: http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__madarak__1770086
Csak hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!