Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Egy rozsdafarkú kis fióka...

Egy rozsdafarkú kis fióka kiesett! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Rozsdafarkú madárkák csináltak fészket egy nagy garázsban és 5 kis fióka volt a 2. napon kiesett az egyik (kicsi a fészek nagyon) az meghalt szegény.., aztán most ma találtam egyet a földön és lélegzett, betettem egy kis dobozba próbáltam etetni de nem nyitja a száját csak csipog, ha vissza rakom a fészekbe megint kiesne, nem is nagyon látni, hogy az anyjuk vagy az apjuk menne a fészekhez, Most egy kis dobozban van tettem le vattát amire szórtam fűt és rátettem, de kigurult belőle, még a szeme sincs nyitva.. állni sem tud..mit tegyek vele?
2012. jún. 22. 13:31
 1/2 anonim ***** válasza:

próbáld meg valahogy visszatenni.

ha nem megy, akkor szegénynek nem sok van hátra. ha tudod, tedd meleg helyre, és nyisd szét a száját és tegyél bele kisebb bogarat pl. szúnyogot.

ha linkelnél képet, többet tudnék segíteni.

üdv.

23/l

2012. jún. 22. 14:18
 2/2 A kérdező kommentje:

visszatettem szegénykét a fészekbe, nem tudom, hogy túléli-e a többi jobban néz ki mint ö..a többinek nyitva a szeme, tollasabbak, ő meg nem annyira tollas, a nyakánál meg a hasánál nincs toll a többi részén is kevés toll meg pihe van, de a fején van rendesen.

Lehet, inkább kilöktek mert valami baja van? nem tudom de nagyon aranyos és nagyon sajnálom, most meglátjuk mi lesz.. :S

2012. jún. 22. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!