S. O. S. Tényleg nem kell éjjel etetni a madárfiókákat?
Figyelt kérdés
Akkor ők is alszanak úgy tudom.2012. jún. 10. 21:16
1/4 anonim válasza:
A nappali madarakat éjjel nem kell etetni.Ha baglyod van, annak adhatsz éjjel is.
2/4 anonim válasza:
Én tenyésztőtől vettem a papagájom még régebben és ő ha jól tudom 2 óránként etette a fiókákat éjjel is. De ez nem biztos.
3/4 Ajsa válasza:
Nem kell. Én a varjammal azt szoktam, hogy ha későig fönn vagyok akkor ugye ég a villany és virityel akkor lefekvés előtt adok neki enni, aztán be a ketrecbe, reggel károgásra kelek, egy adag kaját kap és letakarom. Lehet nem a legjobb megoldás, de mint vendéglátós én éjjel vagyok nagyrészt ébren. Eddig jól működik. És úgy sem tudnék fölkelni 6 kor amikor világosodik, mert őfelsége akkor akar enni. De Attól függ milyen madarad van. A varjú azért kiemelkedően okos és jól alkalmazkodik.
4/4 anonim válasza:
nem.éjjel egy madarat sem kell etetni kivéve az éjszakaiakat.éjjel a szülők sem járnak kajáért.ők is alszanak a kicsikkel együtt kaja nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!