Kalitka készítés házilag. Hogyan kezdjek neki?
Figyelt kérdés
Szeretnék a hullámos papijaimnak nagyobb kalitkát és arra gondoltam hogy vajon házilag el tudnám-e készíteni,és ha igen akkor mik kellenek hozzá,hogyan csináljam. Minden ötlet érdekel! Köszönöm!2009. júl. 2. 14:52
2/5 anonim válasza:
Szerintem kis utánajárással olcsón lehet venni jó kalitkát, ami hosszú évekig kalitka marad.
Ha mindenáron kalitkát akarsz keress rá madaras oldalakra.
Ott vannak akik raknak fel a kalitkájukról képet is és ha írsz nekik biztos szívesen segítenek.
Beírod a googleba kiad ezer ilyen témájú oldalt, lehet válogatni.
Szerintem nagyon nagy munka és bonyolult otthon megcsinálni bár lehet te nem olyanra gondolsz, mint amilyenről most nekem van egy kép a fejemben.
3/5 anonim válasza:
Nem nagy dolog kell hozzá keretnek négy faléc ezeket összeszegeled négyzet alakúra veszel csibehálót ezt pedig rárögzíted a keretre
4/5 anonim válasza:
Nem egy nagy dolog könnyű és 10 évig is kibírja mert nekem hajólakkal van lekenve 4-5 nap alatt kész egy 120x220x65 cm-es kalitkám mert én sok madarat tenyésztek tehát nem nagy dolog!
5/5 anonim válasza:
Lehet hogy későn írok de hűtőrácsokból lehet készíteni csak kell egy keretet csinálnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!