Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Mit csináljak a madárfiókával?...

Mit csináljak a madárfiókával? Mivel etessem? Valaki segítsen!

Figyelt kérdés
na szóval... elég bonyolult a sztori. Találtunk egy madárfiókát és én elvállaltam hogy hazahozom. Megnéztem semmilyen sérülése nincsen mozgolódik ugrál csak még elég pici. Vettünk neki pinki nevezetű kukacot de mivel nem nagyon akart enni ezért lenyomtuk a torkán >.< én nem tudom mennyi idős lehet azt sem milyen fajta madár és azt sem mit eszik... :/ valaki aki tud segíteni légyszi írjon! ja és itt egy kép a madárról : [link]

2012. máj. 31. 16:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
tudtam hogy rigó 1. válaszoló vagyok
2012. máj. 31. 17:03
 12/12 A kérdező kommentje:
Sajnos meghalt :( egész délután őt sirattam és minden az én hibámból történt :( .. nyitva lett hagyva az ajtó és a kutya beszökött a szobába... aztán megölte szegényt... olyan szörnyű volt hogy már nem tehettem semmit :(
2012. jún. 1. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!