Mit tudok csinálni egy kis madárfiókával?
egyszerűbb ha odadobod a macskádnak :)
amúgy meg ne vidd állatkertbe próbáld még egy ideig gondozni nappal 2-3 óránként etesd éss itasd meg jócskán és ha nagyobb lesz akkor vidd be állatkertbe addig úgyse tudnak vele mit kezdeni szegényke fél és ijedt azért halkult le majd írj holnap h mi van vele
Ha holnapig életben marad, akkor az állatkert jó megoldás, ők tudják majd, hogy mit kell csinálni vele.
Lehet az is, hogy nem magevő madár, hanem rovarevő. Az állatkertben tudni fogják, hogy milyen madár és hogy van-e esélye túlélni, vigyétek oda.
el fog pusztulni (99%) :(
nekem is volt kismadaram, mindent megtettünk érte, de egy nap alatt elpusztult... :(
Elfog pusztulni.
Szerintem is rovart kellett volna neki szerezni.
Majd ird meg mi történt.
egyáltalán nem biztos, hogy elpusztul... mi kb három kismadarat neveltünk fel, kettő elpusztult valóban, viszont a többit láttuk elrepülni.
jó lenne tudni milyen madár:S
az állatkertben nem hinném, hogy magukhoz veszik, de biztosan segítenek. és a doki pedig tuti nem kér el pénzt azért, mert tanáscot ad. mi első kismadarunknál Schmidt Egont hívtuk fel... :)
barna pelyhes fekete csíkokkal.. ő kisveréb lehet, nem? városban szerintem ez a legvalószínűbb. a pici még tényleg nem tud magokat megemészteni nagyon... mi tejbe áztattunk.. hát nem emlékszem mit:S csak első kismadarunk nem rovarevő volt..a kukorica jónak tűnik.
jaj remélem jól van még a pici :)
Szia! Énis neveltem kismadarat. Volt egy nagyobb,őt csúzlival lőtték ki a fészekből:( Nagyon megsérült, de túlélte, minden reggel csipogott,hogy éhes. Azóta is a háztetőnkön él.
Próbáld meg egy kicsit megrágni a magokat, hogy pépesebb legyen,mert az anyjuktól is így kapják. Nem vicc. Talán úgy könnyebben meg tudja enni. Vízpótlásról tényleg gondoskodj neki, meleg van,ki ne száradjon:(
Sok sikert!
Ui.:Képet tehetnél fel róla. Meg tudnánk nézni milyen fajta is Ő:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!