Mit csináljak a madárfiókával? Mivel etessem? Valaki segítsen!
eszméletlen cuki :)
sajnos nem tudom, milyen fajta, de az biztos, hogy azért nem eszik, mert fél. keress neki a fűben hangyát, bogarakat és kukacokat. és igen, ha nem eszik, sajnos le kell nyomni a torkán.
az unokatesómék így neveltek fel egy rozsdafarkút. :)
sok sikert hozzá, ha nagyobb lesz, akkor is tegyél fel képet, hátha akkor könnyebb lesz meghatározni a fajtáját.
tényleg rigó, itt minden le van írva, mit tegyél:
Fajtáját én sem tudom megállapítani, túl piros árnyalatú az egész fotó, összemosódik. Milyen színű a tollkezdeményrajta? mert innen vörös-feketének néz ki, élőben meg lehet más... Akár rigó is lehet, mint itt ez első képen... AMúgy itt olvasgass a témának utána:
Ha kukaccal eteted az jó, meg rovarokkal, hangyággkal és gyömölcsdarabokkal is próbálkozhatsz, pl cseresznye.
szia!
A rigófiókát nem szabad hazavinni!
A legjobb lenne, ha visszavinnéd oda, ahol találtad, a szülei keresik!
A rigó elhagyja a fészket, mielőtt kifejlődne, a szülei etetik, ő meg bujkál a bokrok alatt.
Nem szabad hozzányúlni!
Hát igen, az nem ártott volna, ha megnézitek, nincs-e fészek a közelben. Vagy pedig leskelődő madarak a közeli fákon/bokrokon.Mert ha nem olyan forgalmas út, akkor jobb kint hagyni, megtalálja az öreg!
Egyik nap egy sérült, vérző szárnyú fiókát szedtem össze. Ki volt merülve, látszott rajta. Nem tudni, hogy sérült meg. De nem tudtam vele semmit tenni, nem vagyok orvos. Enni nem evett, csak egy kis vizte nyelt le.
Már csukta le a szemeit, hiába élesztgettem. Visszavittem az udvarra, és egy másik madár repdesett is körülötte. De Meghalt végül...
Viszont észrevette más madár, tehát megtalálják!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!