Valakinek volt már problémája a kertszomszédja tyúkjaival?
Szia!
Nekem vannak gyöngytyúkjaim, nem is tudnád megfogni olyan gyorsak úgy futnak mint a fácán, talán még annál is gyorsabban. 10 db gyöngyösöm van abból 2 db-nak nincs vágva a szárnya, egész nap itt kint a tarlón kullognak és csak este fele találnak haza. A szárnyvágást is javasolnám de érdekes hogy nekem is van kertem tele zöldséggel borsó,hagyma,uborka,saláta,répa, de nekem nem bántják a kertemet SOHA! Ha bántanák én is levágnám a szárnyukat, mellesleg a kiabálásuk nem zavar?
#13 -> Érdekes, tényleg az lehet az oka, hogy van bőven kínálat másból. A kertszomszédunknál nincs semmi fű, mert az egész hátsó udvaruk tyúkudvarként funkcionál... Egyébként ahogy írtam is, a hagyma a kedvence, már teljesen leamortizálta a zöldjüket, de fura módon a szép zsenge saláta nem kell neki.
Időközben egyébként átmentem egy másik szomszédhoz, és kiderült, hogy ők is már háromszor szóltak a tyúkos kertszomszédnak ugyanezért...
Azt hiszem lesz egy sétám a Polg. Hiv.-ba, bár kétlem, hogy van értelme. Max. jól kiröhögnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!