A macskámnak van problémája. Találok itt valakit aki esetleg tudja a baját?
antibiotikus,szemcsepp.Csak az orvos tudja adni
(és érdemes lenne, ha már jobban van beoltatni,akkor nem kapja el újra és más betegséget sem)
Megfazas, de virus is lehet, tehat valoban egy orvosnak kellene megmutatnod.
Most kamillateat keszits, ebbol kapjon, tehat megfogja inni, mivel erzi azt, hogy jo hatassal van a belsejere. Ezzel szinten lehet a szemet is borogatni, mivel szinten erzi a nyugtato hatasat.
Kakukkfu-utifu teakerveket tudsz kesziteni, ebbol legyen mindig elotte, mivel elfogja fogyasztani, mast ne kapjon, hiszen enni nem valoszinu, hogy fog, de inni mindig akar. En mar gyogyitottam igy meg cicamat, hiszen 7 cicaja volt a gyermekeimnek, egy felfazast igy kileeht kezelni, mezt is lehet neki adni, szirupot kesziteni, sot panadolt is kaphat.
Egyszoval hasonloan lehet gyogyitani, mint teged, ha megfazva vagy. En massziroztam is a cicat, az elso nap massziroztam meg, de masnap mar kerte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!