Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Izületi problémája lehet a...

Izületi problémája lehet a kutyámnak?

Figyelt kérdés
A 4 hónapos németjuhász keverék kiskutyámnál azt vettem észre, hogy nagyobb sétáknál ( 1.5-2 órás )egy idő után a bal hátsó lábától "kattogó" hang hallatszik, vagy a csípőjétől vagy a térdétől-ezt még nem tudtam megállapítani. Ellenben nem fájlalja, nem húzza.Szerintetek mi lehet, mi a teendő?
2012. márc. 5. 17:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
huh szerintem a 1,5-2 óra séta még rohadt sok egy 4 hós kiskutyának! de am meg inkább vidd el állatorvoshoz az a biztos!
2012. márc. 5. 17:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

4 hónaposan nem szabadna ennyit mennie.

szülők,nagyszülők diszpláziára szűrtek?

Nézesd meg a dokival

2012. márc. 5. 17:30
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieket. Nem gondoltam volna hogy ez sok neki, mivel eddig 1 órás aktív játék (más kutyákkal)után is csk noszogatásra hajlandó bejönni.
2012. márc. 5. 17:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha eddig még nem adtál neki, kezdd el a zöldkagyló kivonatot - izületvédő. Vetri Care GF600 vagy Luposan, ezek nagyon jók! Nem olcsó, 300 db 15000Ft környékén van, én is 4 hónapos kora óta adom a bullmacimnak, most volt 8 hónapos és még mindig van belőle.

Ahogy előttem is írták, ne mozgasd még ennyit. Taníts neki trükköket, az is fontos neki, hogy a kis agya is lefáradjon, sokszor fél óra koncentrálás többet ér 1,5-2 óra sétánál!

2012. márc. 5. 18:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez a sétamennyiség sok szerintem egy ekkora kutyához,vegyétek rövidebbre a sétákat és vigyétek el állatdokihoz,amúgy sajnos a németjuhász hajlamos a csipődiszpláziára,ami általában öregkorban jelentkezik náluk,de lehet már fiatalon is,nézessétek meg!
2012. márc. 5. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!