Mit tegyek találtam a kövesuton egy gázlómadár fiókát szegény már szomjas volt nagyon ezért hazahoztam mit adhatok neki enni?
Szia! Mármint inni mit lehet neki adni?
Lehűtött kamillateát, sima víz helyett. Mint ahogy a kiscsirkéknek szoktak, és a frissen vett tyúkoknak is ezt adják, mikor más helyre kerülnek.
Enni: salátát, puha gyümölcsöt, férgeket, rovarokat (legyet, tücsköt).
Nem tudod milyen fajta lehet? Mert ennek megfelelően kell táplálni.
Legjobb lenne a legközelebbi állatkert vagy vadaspark,de hívd fel SOS ezt a számot(Hortobágyi madárkórház)Ők biztos,hogy segítenek,valószínűleg érte is mennek,vagy megszervezik szakértőkhöz való szállítását:
06 30 9435494 vagy 06 52 369181.
Szerintem keress fel egy állatkertet vagy madármentőket pl: [link] vagy hasonló, mert nem biztos, hogy biztosítani tudsz neki mindent, és ráadásul a szürke gém védett madár, nem lehetne otthon tartani...
A gázlómadarak egyébként halat és egyéb vizi élőlényeket (növényeket nem) esznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!