Mikor lehet biztosra megmondani, hogy kakas vagy tojó?
Húsvéti csibe ügy. Passzolom a korát,mert hozzám is úgy került, hogy megunták. Kb úgy néz ki mint a képen legtollasabb és a még pihetollú közötti átmenet
Mikortól tudom megállapítani biztosan, valamint mi az ismertető jele a kakasnak és a tojónak?
Huh kösz. Azért még nem akarok teljes kétséges közt lenni az elkövetkezednő 3-4 hónapban...utána már magam is rájönnék hogy miféle szerzet nem kellene enki ahhoz kukorékolnia.
Éna farktollakra és a tarajra lennék kiváncsi,hogy azon látni valami változást, ha kakas?
A képen szereplő minden bizonnyal kakas.
Hogy, pontosan miről lehet megállapítani azt nem tudom neked így megmondani ha van róla képed akkor én igen. Már régóta tartunk tyúkot/csirkét kakasokat így ránézésből meg tudom mondani, hogy mi is. De, hogy pontosan mint is nézek? Általában taréj, csőr, felépítés, farok, láb. Ezekről 98%-ban pontosan meg lehet mondani, hogy mi is lesz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!