Ha elrepülne valamelyik visszatalálna?
Olvastam hogy valakinek elrepült a hullámosa de sajnos mivel neki kint teljesen ismeretlen minden nem valószínű hogy visszatalál.
Nekem van 4 papagájom. Ha minimum 20°C van és nem fúj a szél legalább kettőt de van hogy mind a négyet külön-külön le szoktam vinni hámmal és 20 méteres pórázzal repülni. Megszoktak szinte minden zajt,látvány ismerik a környéket(amikor már majdnem ott vagyunk ahol repülni szoktak elkezdenek mozgolódni,a szárnyukat nyújtogatni a kezemen). És van hogy reptetés előtt csak sétálgatok velük tehát tényleg ismerik a környéket.
Remélem sose történik ilyen de ha véletlenül mégis elrepülne valamelyik visszatalálna? Lenne annyi esze hogy azon az útvonalon amelyiken vinni szoktam,a környéken marad hogy megtaláljam/megtaláljon?
Szerintem nem is szállna messze. Szóval igen, lehetséges.
Unokatesómnak volt egy kakaduja, az kiszabadult, és egész nyáron a szomszéd körtefáján tanyázott. Aztán sikerült befogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!