Találtam egy kis madarat! (? )
A kertemben 4 csupasz kis madár volt a fűben, Lehet a macska szedte le őket. 3 már sajnos meghalt. De az egyik él.
A szeme sincs nyitva, nagyon kevés pihe van rajta. Mit tudnék tenni? Egy meleg kesztyűre tettem, és be a lámpa melege alá. Ilyen korban szoktak enni?
Segítséget kérek.
14L
Szegény.
Milyen madár lehet?
Ha a szeme csukva van, és alig van rajta pihe, akkor biztosan nagyon fiatal.
Az anyja nélkül szerintem semmi esélye a túlélésre..
Bár nagyon rendes tőled, hogy bevitted, és próbálkozol.
:(
Igen, ennie kellene. Talán pépesíteni kellene valami gilisztát, amit a csőrébe rakhatnál.
Én még sosem neveltem fel kismadarat, csak elárvult cicákat. A cicákat sikerült, bár elég problémás volt a 4 éhes száj naponta többszöri etetése pipettából.
Nem tudom, hogy sikerülni fog-e. Lehet nem ártana felkészülni a legrosszabbra.
Azért sok sikert! És próbáld melegen tartani.
Köszönöm a válaszokat!
Tuti veréb. De ahogy látom kicsit erősödött, mivel már többet mozog. Persze melegen tartom.
Gilisztát pépesíteni? Azt hogy kell? Szét kell darálni?:)
A fiókák nevelése során a szülők rengeteg rovart gyűjtenek össze. Különösen kedvelik a cserebogarat. A házi veréb egyébként mindenevő, a gyümölcsöt, magokat, sőt még a hulladékokat sem veti meg.
Ha így néz ki, akkor veréb:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!