Nimfámnak elég társaságot jelentene egy sándorpapagáj is?
ELOLVASNI !!!
2 éves hím nimfám mellé akarok egy másik madarat, egy másik hím nimfára gondoltam mert nem akarok tojásokat, és csak jobb lenne egy fajtárs.
de már 2 hónapja nem találok a megyében, és arra gondoltam hogy szerzek mellé egy hím sándorpapagájt
(már van is eladó)
Ugyanolyan társaságot jelentene a madaramnak mint egy fajtárs?
Attól függ milyen társaságra gondolsz.
Ha az új madár érkezése után is ugyanolyan sokat foglalkoznál vele mint most akkor ha egy külön(!!!!!) kalitkába mellé teszed a sándorpapagájt akkor arra a kevés időre amíg nem foglalkozol velük elnézik egymást de semmi több(kiengedni se nagyon tudod majd őket egyszerre szerintem).
De ha olyan társat akarsz neki amit idővel berakhatsz mellé a kalitkába és nem kell tovább a szabadidőd felét kötelezően vele töltened,nem kell attól félned hogy elkezdi magát tépni unalmában ha nem foglalkozol vele pár napig akkor inkább nimfát vegyél.
A tenyésztők általában februárban,márciusban teszik fel a madaraiknak az odút tehát kb 1-3 hónap múlva fogsz találni eladó nimfát. Nézz körül az idrén is hátha találsz hozzád közeli tenyésztőt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!