Hullámos papagájt szeretnék tartani?
Köszi a többnyire ellenséges kommentedet, ez az oldal azért van, hogy kérdezzünk!
Képzeld, találtam tenyésztőt, mert nem nehéz, ezért írtam azt, hogy JÓ tenyésztőt, akiről jó a véleménye valakinek, hogy pl nem halt meg a papagája egy évvel azután, hogy elhozta..
Ha kutyád vagy macskád van akkor ne akarj papagájt, mert veszélybe sodrod a kis életét!!
Hörcsög mellett lehet esetleg papagáj mert ők úgysem érintkeznek, de kutya vagy macska mellett veszélyes!! Szerintem ne kockáztass, vagy pedig a kutyát add oda valaki másnak, de ne legyenek egy fedél alatt a papagáj biztonsága érdekében!!
A kutyád ösztönösen el akarja majd kapni amikor kint repül. Ha összeszoktatod őket akkor se biztos hogy nem fogja bántani mert az ösztön az ösztön. De az se biztos hogy összeszoknak akkor meg vagy kizárod a szobából a kutyád amíg kint van a hullámos(napi 3-4óra) vagy nem tudod kiengedni(ebben az esetben viszont egy hatalmas kalitkát kell venned neki hogy tudjon repülni).
Keresd meg itt Ladybee-t: [link]
Ő egy remek,csodálatos,kitűnő tenyésztő. Ha jól tudom budapesti vagy Budapest környéki.
Ha megadod az email címed elküldök mindent amit tudnod kell a kalitkáról,a kalitka berendezéséről, az etetéséről,stb egyszóval a tartásáról.
a kutya a szobámon kívül van, eleinte a szobámban lenne a madár. eddig volt pár hörcsögöm, meg voltak egereim, vannak macskák, de már 4 éve nem jártak a szobában, nem is mernek bejönni (de nem bántom őket, mert szeretem). mivel sokat tanulok, sokat vagyok a szobámban. elküldöm az e-mailem.
köszi a válaszokat mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!