Hany honapos korig erdemes kisallatkereskedesben hullamos papagajt vasarolni?
Figyelt kérdés
Ha hullamos papagajt vasaralok kisallatkereskedesben, akkor arra lennek kivancsi, hogy maximum hany honaposan erdemes megvasarolni, hogy meg az szeliditheto, megbatorithato s tanithato legyen egyes dolgokra. Koszi elore is a valaszokat!2012. febr. 23. 19:24
1/8 anonim válasza:
Az én egyik hullámos papagájom 1 évesen került hozzám és szelíd lett, pedig többen vannak.
De szerintem minél fiatalabbat veszel, annál jobban fog szelídülni.
2/8 A kérdező kommentje:
Koszi! Ment a zold kez:)
2012. febr. 23. 20:10
3/8 anonim válasza:
A lényeg, hogy törődj vele és szeresd a állatkád. Vállalj felelősséget érte, vagyis mindegy hány éves, de örömöd teljék a madaradban és elvárások nélkül szeresd, akkor meghálálja, vagyis te magad leszel hálás, hogy megtanultad őt szeretni.
4/8 A kérdező kommentje:
Koszi a jo tanacsokat!:)
2012. febr. 24. 08:45
5/8 anonim válasza:
Bármeddig meg lehet venni. Én az enyémet 10 éves korában vettem de könnyen meglehetett tanítani és nagyon szelíd volt.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem semmi:>
2012. febr. 26. 14:35
7/8 anonim válasza:
Annyit szeretnék mondani,hogy NE VEGYÉL KERESKEDÉSBEN papagájt.Tenyésztőnél olcsóbb,szebb,egészségesebb madarat vehetsz,ráadásul tenyésztőnél még a madár korával se valószínű,hogy át fognak verni. Kereskedésben meg azt mondják,amit hallani akarsz.
8/8 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólónak, kereskedésben fogalmuk sincs a legtöbbnek, hogy mennyi idős a papagáj , milyen szükségletei vannak stb... De az is igaz, hogy kereskedőkből jóval több van, mint tenyésztőből , és lehet, hogy a te környékeden nem igazán találsz. Viszont ennek ellenére én is azt ajánlom, hogy tenyésztőtől vegyél, ő talán még abban is tud segíteni, hogy a felsorakoztatottokból melyiket lehet e legkönnyebben tanítani stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!