Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Még mit kell berakni a hullámo...

Dorika0210 kérdése:

Még mit kell berakni a hullámos papagáj kalitkájába ezeken kívül?

Figyelt kérdés
etető,itató,ülőrúd(műanyag) tükör csengővel, hinta. Nem tudom hogy ez elég vagy kéne még valami.
2011. dec. 17. 18:24
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha még fajátékokra sincs pénzetek/se akartok költeni(habár készíteni tényleg egyszerűbb,olcsóbb) akkor mit csináltok ha komolyabban megbetegszik??? Inkább hagyjátok szenvedni és meghalni mondva hogy ezer forintért lehet venni új hullámost csak hogy ne kelljen mondjuk tízezret az orvosnál hagyni???

És amúgy se csak 1-2 játék kell neki hanem minimum 6 de egyszerre csak 2-3 legyen a kalitkába és 1-2 hetente cserélgetni kell őket hogy ne unja meg egyiket se.

2011. dec. 17. 19:42
 22/26 anonim ***** válasza:
Nem akartam bántani, csak túl sok a rossz infó.. Azért is írtam levelet, hátha lesz valami, amihez kedvet kap onnan, ha megfogadja a "nemtöbbiek" tanácsát is, akkor akár a tükör helyett.
2011. dec. 17. 19:45
 23/26 anonim ***** válasza:
Ezzel tetted a legtöbbet a jó ügyért! :)
2011. dec. 17. 19:46
 24/26 anonim ***** válasza:
Azt majd még meglátjuk.. vagy is nem mi, hanem a papagája, ha minden jól megy.
2011. dec. 17. 19:47
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy a tükör jó megoldás. 5 éve vannak papagájaim, veled mi lenne ha bezárnának valahova és csak a tükörképedet bámulnád? jó lenne?? Becsapod a papagájt.
2011. dec. 17. 19:57
 26/26 A kérdező kommentje:

Köszi Malinche hogy megvédtél! és igen majd meglátjuk hogy mi lesz ezzel a tükör üggyel.

köszi a levelet és az ötleteket!

és azért is köszi hogy ehhez a kérdéshez 17 válasz érkezett és látom rajtatok hogy ennyire törődtök a papagájokkal és az én papagájommal ami még sajnos nincs meg de majd meglesz.

2011. dec. 17. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!