Még mit kell berakni a hullámos papagáj kalitkájába ezeken kívül?
Az úristen az irónia kifejezője volt. Majd később megtanulod. Ha gondolod, segítek, hogy három darab INGYEN letört faágból és egy pár száz forintos kenderzsinegből hogyan csinálj 5 perc alatt sokkal jobb játékot, mint amit a boltban árulnak.
Nem az ára a lényeg, hanem a funkciója. A tükör amúgysem játék, hanem megtévesztés. Pont, hogy a madár játszana a "másikkal" a tükörben, de nem tud és frusztrálod vele.
Mondd el légyszi, hol, kíváncsi lennék én is:)
Küldtem neked levelet pár játékkal.
Ne bántsátok a kérdezőt! Olyan ez, mint régen az egyetemen, amikor a jelenlévőket cseszték le azért, mert kevesen vannak az előadáson... :)
Az a jó, ha kérdez, pláne, hogy van egy előfeltevése, miszerint a tükörrel nincs semmi gond. Mi elmondjuk a mi véleményünket, anyuka is elmondja az övét - s a kérdező pedig eldönti, mit tegyen. A tapasztalat aztán majd úgyis igazolja, hogy ki adott jó tanácsot és ki rosszat.
Én a tükröt a magam részéről ellenzem, erre a saját rossz tapasztalatom késztet. Egyedül tartott madaraknál kifejezetten káros hatása van a madár viselkedésére - szerintem.
De ahány madár, annyiféle válasz egy adott kérdésre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!