Miért eszik a papagájaim a falat?
Helló!
Van két hullámosom minden nap ki jöhetnek 3 óra hosszára 3 hónapja kaptam, ma észre vettem hogy eszik a falat!!!!és ahol van a gázcső ott a két végén a falnak eszik meg a fogató tőben is eszik a falat!!!!!!! De miért?Mész hiányuk van? kapnak gyümölcsöt is almát,körtét stb.Kérlek segítsetek mit csináljak?
Mindent rágnak, amit találnak.. Lehet mészhiány is, de sokkal nagyobb az esélye, hogy a fal jó buli. Nekem is elkezdték leszedni a tapétát, mert rájöttek, hol a széle:D
Ha nem állítod meg őket időben, annyira rászoknak, hogy soha nem fogják abbahagyni. Én úgy szoktattam le őket a tapétázásról, hogy amint hozzáért a csőrük, tapsoltam hirtelen egy oltári nagyot. Ekkor megijedtek és hátraugrottak, majd néztek rám kérdően... megint megindultak, megint taps... Aztán rájöttek, hogy megijesztem őket, ha tapétáznak és abbahagyták.. persze, ez nem egy nap alatt zajlott le, nekem egy-másfél hét kellett.. Arról nem is beszélve, hogy a végén szabályosan szórakozásnak vették.. rámnéztek, és hajoltak a tapéta felé, hogy tapsolok-e, és vagy egy órát elhülyültek a hajolgatással:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!