Miért nem eszik a hullámos papagájom?
Figyelt kérdés
3 órája elhoztam egy hullámos papagájt nagyszüleimtől. Körülbelül öt éves, berendeztem neki egy ideiglenes kalitkát, adtam neki inni és enni, de nem evett azóta sem. Mit kellene tennem?2011. nov. 13. 17:32
1/14 anonim válasza:
Semmit. Kicsit megnyugszik, aztán fog enni-inni is.
2/14 anonim válasza:
azért nem eszik mert nem mérte fel a terepet és kicsit fél
3/14 anonim válasza:
Idő kell neki, hogy megszokja az új környezetét. Idővel fog enni és inni is, kicsit nyugton kell hagyni őt.
4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Már jól elvan a tükörrel, remélem hamarosan kajál is, nehogy nekem itt elpusztuljon szegénykém. :D
2011. nov. 13. 17:54
5/14 anonim válasza:
A tükröt,csengőt,műpapagájt azonnal dobd ki!!!!!!!!
A legártalmasabb dolgok közé tartoznak. Inkább vékony leveles fűzfaágakat és fából készült játékokat adj neki ne ilyen vackokat.
6/14 A kérdező kommentje:
Csak tükre van, de az miért ártalmas? Úgy vettem észre, tetszik neki.
2011. nov. 13. 22:19
7/14 anonim válasza:
Mentális problémákat okoz és ha eteti begygyulladást kaphat tőle. És mivel egyedül van gondolom meg akarod szelídíteni de a tükörtől agresszív lesz tehát sose fogod tudni.
8/14 anonim válasza:
Az én papagájom már lassan 3 éves és nem halt meg a tükörtől...Szerintem ezt felfújják egyesek, hogy baja lesz tőle.
9/14 anonim válasza:
kb. 10 éve van egy ismerősömnek papagája (2, az első elrepült :( ), tükörrel, néha műpapagájjal, egyéb játékokkal, amíg szét nem szedi.
A madárka kifejezetten szelíd, barátságos és semmi baja.
10/14 anonim válasza:
Ha szerinted nem ártalmas akkor keresd meg ezt a kérdést: Volt olyan papagájotok, aki mentálisan "összeomlott" a tükör miatt? és nézd meg a válaszokat. Szerintem ez elég bizonyíték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!