Hogy hallgattathatnám el a pintyeket?
mond meg anyukádnak, hogy vigye át őket magához. Nem aranyhal memóriájuk van, de ők nem kutyák, hogy rájuk szólsz és azt csinálják amit te akarsz.
A madarak hanggal járnak, ez van.
Nem a tieid de az anyukád aki vette a te szobádba rakta őket mert nem szereti a hangjukat. Akkor miért vette meg őket? Vagy csak meglátott valahol egyet és felelőtlenül hirtelen ő is vett párat anélkül hogy tudná a pintyek tulajdonságait,szükségleteit? Sose fogom megérteni miért vesz meg valaki valamit aminek az egyik fő tulajdonságát nem szereti. Mind a 4 papagájom az én szobámban van pedig nem épp csöndes fajták mert gyakran az ordító tévéből se hallok semmit mégse rakom át őket másik szobába pedig lenne hely mert én akartam őket ezért nekem kell a hangjukat is elviselnem(az egyiknek olyan a hangja mint a táblán csikorgó krétának csak hangosabb).
Ja és a madarakat nem szabad letakarni mert a teljes sötétségben nem tudnak tájékozódni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!