Mit csináljak a galambokkal? (többi lent)
panelban lakok ,tetőtéren és tele van a tető galambbal.. állandóan az ablakomra jönnek(tetőtéri ablakom van) és itt csúszkálna össze vissza nagyon idegesítő hogy a körműkkel az ablakot karístolják..reggel erre ébredek állandóan..a közös képviselő vett 60 ezer ft-ért egy mű baglyot 4 napig nem volt itt galamb utána meg ugyan úgy voltak...egyik szomszéd is megelégelte mert az udvar már elég fertőző lett mert vastagon van a galambszar ők mindig eltakarítják de hát kb minden nap 3 szor kéne föltakarítani hogy ne legyen szar...senki nem tesz semmit annyi fertőzés vna a galamb tollak állandóan berepülnek...másik szomszéd puskával kilött a kb 60-70 galamból ötött szóval nem lettek sokkal kevesebben nem tesz senki semmit bárkinek szólunk ha meg több embert felfogadnánk hogy lőjék le a galambokat akkor meg az állatvédők jönnek hogy ne bántsuk őket..persze az nem számít senkinek hogy konkrétan úszunk a szarban annyi van sok a fertőzés is és az udvarra gyerekek is mennek ők még könnyebben elkaphatnak vmit ezektől a dögöktől..
ti mit javasolnátok?? mit tegyek hogy elmenjenek??vagy kihez kéne fordulni??
válaszokat előre is köszönöm!!
Ragadozó madarak tollát, esetleg macska szőrt próbáljatok meg kitenni. Egy darabig beválik.
Szúrós, szöges drótot kéne kihúzni, hogy ne tudjanak odatelepülni.
Egyébként véleményem szerint is a kilövés lenne a legjobb, de országos szinten kéne ritkítani az állományt, ugyanis tényleg marha sok van (már) belőlük.
Énis a ragadozómadár hang utánzót javaslom!
Ahova járok suliba ottis ilyen probléma volt!Mikor kirakták a galambok eltűóntek!
Dehogy.....
Vágj össze egy papírzacskót és a darabjait lógasd fel az ablakalá és fújj oda töményen WC illatosítót!!!
Ezt biztos hogy utálják el fognak húzni!!
12:32-nek
senki sem eteti őket az itt lévő kukákban sincs semmi kaja maradék szerintem nem azért maradnak itt..a buvóhelyüket sikerült ráccsal befedni oda már nem mennek be...télen amikor már a hó esik akkor nem szoktak lenni itt de hiába van mínusz akárhány fok amíg nincs hó addig itt maradnak...
de a ragadózó hang az jó ötlet ilyet hol lehet kapni kb mennyiért??
Ne öld meg őket, mert BŰN. :(
Megbűnhődsz érte, mert Isten megbüntet, tapasztalatból tudom sajnos... ;(,..
A ragadozómadár hang az tényleg jó, én is sokat hallottam már róla. Én kisvárosban lakok, ahol ha vannak is galambok, csak a templom környékén vannak, és ott is csak elenyésző szinten.
Kilőni szerintem felesleges őket, ugyanúgy visszajönnek. Amúgy meg kell keresni az olyan helyeket (nem csak a lakhelyeden, hanem az egész városban) ahol szívesen költenek, és azokat kell megsemmisíteni. Ehhez viszont tényleg nagy mozgalom kell, de voltak már városok, ahol bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!