Ez milyen madár? (képpel)
Figyelt kérdés
A kertünkben láttam egyik nap, a földön keresgélt, de énekelni nem hallottam, szóval nem tudom milyen hangja van. Egész közel mehettem hozzá, 2-3 méteres távolságból tudtam fényképezni.
Ha valakinek van ötlete, az írjon még ha nem is 100%, azt is szívesen fogadom. Köszi!:)
2011. aug. 7. 21:34
11/30 anonim válasza:
Jaja, ez egy kis rigó fióka, vagyis már fejlődik, de még mindig meg van a jellegzetes fiókákra jellemző "nyomi" fejük, csőrük.
12/30 anonim válasza:
jájj megint kirázott a hideg:D
igen ő tuti feketerigó, már a szárnytollai szinte egész feketék:)
Nem azért vagyok ám ilyen okos, mert annyira érdekelnek a madarak:D csak környezetvédelemben tanulok.
13/30 anonim válasza:
meg a farktollai is feketék már
14/30 anonim válasza:
Fiatal hím feketerigó, de ha már elhagyta egy fióka a fészket, akkor juvenilis (juv.) a neve.
15/30 A kérdező kommentje:
Köszi mégegyszer!
2011. aug. 7. 21:50
16/30 anonim válasza:
Ilyeneket tartottam, ez nem feketerigó, hanem erdei pinty, nagyobb mint a többi pintyfajta!
17/30 anonim válasza:
18/30 anonim válasza:
Semmi köze hozzá, ez bizony egy fekete rigó fióka, ahogy a többiek írják. [link]
19/30 anonim válasza:
21:57 mielőtt baromságot írsz legalább nézz utána, ugyanis az erdei pinty közelben nem hasonlít a képen látható madárra:
A kérdező valóban egy fiatal rigót látott.
20/30 anonim válasza:
Nézd meg a csőrét! a feketerigónak rövidebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!