Hullámos papagáj (KÉPPEL) melyik a hím és melyik a nőstény?
ahol vettük, a kereskedő azt mondta hogy a sárga a hím, de olvastam róluk, és szerintem a kék lehet a hím, mert sötétebb a "bőre" és ő az aktívabb..
A kék tuti hogy tojó mert fehér karika van az orrlyukai körül. A sárga szerintem hím.
Az ülőrudak NE műanyagok vagy karomkoptatós műanyagok legyenek. Cseréld le mindet fűzfaágakra vagy nem permetezett gyümölcsfaágakra(félig vagy még addig se tudják átfogni a lábaikkal). És a kalitka se a legjobb mert festett. Amint észreveszed hogy elkezdték lerágni a rácsról a festéket cseréld le a kalitkát nehogy mérgezést kapjanak.
Én úgy tudom, hogy a hím madarak viaszhártyája kék, ezért írtam a jobb oldalit hímnek, mert az mintha kék lenne.
A tojóé pedig barnás...Egyesek rózsaszínnek mondják...
De egyébként szerintem fiatal madárkák még, a viaszhártyájuk színe még fog változni.
A kék tuti tojó!
A másik ha nincs 3 hónapos, akkor fiú.
3 hónapos korukig a tojóké hússzínű, fehér körrel az orrlyukak körül, a hímeké sima hússzínű.
A viaszhártyák kiszíneződése 3-4 hónapos korukban kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!