Ez milyen madár? (képpel)
Figyelt kérdés
A kertünkben láttam egyik nap, a földön keresgélt, de énekelni nem hallottam, szóval nem tudom milyen hangja van. Egész közel mehettem hozzá, 2-3 méteres távolságból tudtam fényképezni.
Ha valakinek van ötlete, az írjon még ha nem is 100%, azt is szívesen fogadom. Köszi!:)
2011. aug. 7. 21:34
3/30 anonim válasza:
ő egy rigó, és a hideg ráz tőle:S:S én biztos nem mertem volna odamenni lefényképezni:S
4/30 A kérdező kommentje:
csak felfújta a tollait, amúgy nem ilyen nagy:D
2011. aug. 7. 21:37
5/30 anonim válasza:
Ő egy feketerigó nagyobbacska fióka
6/30 A kérdező kommentje:
mindjárt rakok másik képet is
köszi az eddigi hozzászólásokat:)
2011. aug. 7. 21:39
7/30 anonim válasza:
Én nem igazán értek hozzá, de apukám szerint egy kölyök feketerigó.
8/30 anonim válasza:
3. vagyok, és szerintem is feketerigó, csak még nem kifejlett. Az egész fiataloknak még narancssárga a csőre, aztán el színeződik, és a tolluk is csak később lesz teljes fekete.
10/30 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, aranyosak vagytok, hogy segítetek!:)
2011. aug. 7. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!