Elrepülne ha kiengedném?
Van két hullámos papagájom. Nagyon szeretik egymást. Az egyik nem tud repülni, mert beteg.
Amelyik tud repülni azt a szobából egyedül ki sem tudom vinni csak akkor hogyha ott van a másik is. És ha kiveszem a szobában akkor is visszamegy hozzá a kalitkához.
Ha a szabadba kivenném mind a kettőt elszökne (az amelyik tud repülni)? Vagy csak repkedne és visszajönne a másikhoz, vagy a kalitkába enni?
(Két fiú papagájról van szó.)
Isten ments, hogy kiengedd!
Elveszne és a szabadban ezek a madarak már nem életképesek.
A feltűnő színük miatt a macskák is nagy veszélyt jelentenek számukra.
Apa gyerekkorában is elrepült egy papagájuk, véletlenül nyitva maradt a szobaablak, sosem került elő.
Én is láttam már lakótelepen a házak közt repkedni kétségbeesett papagájt, tuti nem élte túl.
Ne vidd ki őket!
Én a nimfáimat ki szoktam vinni hámmal de sajnos hullámosra nem csinálnak mert túl kicsi,gyenge és törékeny madarak. Bár itt régebben azt írta valaki hogy csinált a hullámosára hámot.
Nem tudhatod,hogy visszajön-e!
Ne engedd ki,mert ha nem jön vissza,akkor kint a szabadban elpusztul szegény!!
Vigyázz rájuk!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!