Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Segítség találtam egy beteg...

Segítség találtam egy beteg kisverebet mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Találtam egy kis verebet azt vettem észre h eltört a szárnya, nem tudom, mit kell vele csinálni, adtam neki vizet,de nem iszik..... segítseteeeeek:(
2011. júl. 8. 12:29
1 2
 11/16 anonim válasza:
0%
miért kell egy veréb miatt ekkora felhajtást csinálni? tudod mit? vidd el abba kórházba és röhögtesd ki magad na! ezt akartátok hallani? szerinted azok az orvosok akik egész nap gürcölnek, vagy már unják az életüket is majd mosolyogva átveszik a kedvenc kis verebedet? HÜLYÉNEK FOGNAK NÉZNI! tessék
2011. júl. 8. 14:55
 12/16 anonim válasza:

Utolsó, téged itt annál inkább annak néznek szerintem. Nagyon nagy segítség tényleg hogy itt erősködsz...

Ha van injekciós fecskendőd, "azzal" próbáld itatni.

2011. júl. 8. 15:32
 13/16 anonim ***** válasza:
mindenki arra pazarolja az idejét amire akarja. az okoskodásod, amire nyilván nem kiváncsi a kérdező és nem vagy segítség nem kell
2011. júl. 9. 11:20
 14/16 anonim ***** válasza:

tenyleg jo volna ha fognal par legyet vagy kisi bogarat es magvakat mint a koles..azt ha megragod neki vagy megtorod(de nedves kell legyen,inkabb ragd meg a kolest) adhatod neki..akar napraforgomagot is raghatsz es ha nincs mas egy szemoldokcsipesszel is odaadhatod..

a tobbi idiotaval ne torodj..:) az hogy koszivuek az az o bajuk..a verebek is hasznos madarak(szetszorjak a magvakat,megfogjak a rovarokat,es a nagyobb ragadozo madarak taplalekai..az is fontos mert a nagy madarak is hasznosak..)

sok sikert!:)

2011. júl. 11. 14:43
 15/16 anonim válasza:
mire ezeket leírtátok a veréb rég megdöglött
2011. júl. 11. 21:03
 16/16 anonim válasza:
0%
hivj fel engem oszt hozom a baltát !
2012. okt. 31. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!