Szeretnék madarat tartani, ugyanakkor sajnálom őket kalickába zárni. Szerintetek?
Nekem, amióta az eszem tudom, voltak papagájaim. Ha foglalkozol velük, "munkát" adsz nekik (játékot, taníthatsz nekik dolgokat, értékelik nagyon), kiengeded őket naponta repülni, akkor nem lesz probléma:) De a legkisebb papagájnak is nagy kalitkát vegyél, mert, ha suliba, vagy dolgozni mész (nem tudom, hány éves vagy), legyen elég helye.
Arra, hogy szeretni fog-e téged, garancia nincs, igazából az papagáj természetétől (mindannyian egyéniségek), a te természetedtől és türelmedtől, valamint a környezettől függ. Nem változó körülmények közt volt papagájom, aki infarktust akart tőlem kapni, és olyan, akivel focizni is tudtam, és a vállamon érezte magát a legjobban.
Vegyél pontheggesztett dróthálót, egy négyzetméter kb 500Ft. Szobai röpdének ami kb 2m magas 1 m széles, 3m hosszú, fa keretre rá kötözöd, olcsón megvan.
Min. párban tartsd őket.
Szerintem szeretik az otthonukat a kalitkát. Az én egyik papagájom amikor kijött a szobába, akkor is mindig a kaltikája tetején szeretett lenni leginkább. Meg igen, maguktól a helyükre mennek.
Vegyél vagy 2 papagájt és egy nagy téglalap alakú kalitkát, amiben legalább 3 ülőrúd legyen és egy hinta. Néha pedig hagyd majd nyitva a kalitka ajtaját és ha kedvük van, akkor a szobában is szabadon lehetnek. Én így csinálom.
Nekem 2 nimfám van.
Szinte egész nap kint vannak a szobában.
Repülnek ide oda nagyon élvezik:)
Enni inni,pihenni,aludni járnak be a kalitkába:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!