Szolnokon hol vannak menhelyek? És lehet oda menni 13 évesen kisegítőnek? És ez pontosan mit jelent? Bármikor mehetek vagy mindig ugyanakkor?
Figyelt kérdés
És pontosan mit jelent ez a kisegítés mi tatozik ide? Tudom hülyének fogtok nézni h kisegítő akarok lenni, de nem tudom miaz, de azért gondoltam erre mrrt imádom az álatokat kutyákat és nagyo nszeretnék segíteni rajtuk. KÖszi a normális válaszokat:) .2010. jún. 6. 19:48
1/6 anonim válasza:
szija, énis gondoltam erre (éncsak 12 vok bár..) de 14-15 év alatt szerintem nem nagyon lehet :S bár én is nagyon szeretnék...
2/6 A kérdező kommentje:
merre laksz?? :D talán szolnok környékén?? :P
2010. jún. 6. 20:00
3/6 anonim válasza:
szijasztok de jó hogy így összegyűltünk én most leszek 122 éves és én is ezen gondolkoztam,de ha menénk kisegítőnek akor nem kapnánk pénzt(engem nem is érdekel,mondjuk)
Debrecenből írtam!
4/6 anonim válasza:
Ezek a kisegítések önkéntesek nem kaptok érte pénzt , és 14 év alatt szinte biztosra veszem hogy nem mehet oda gyerek, max simogatni a kutyákat vagy a kölyök kutyákkal játszani de még ez sem biztos.
5/6 timido válasza:
2. válaszoló.. de idős vagy :D
am én is szolnoki vagyok
6/6 A kérdező kommentje:
Nem is akarok érte pénzt kapni, csak szeretnék foglalkozni az állatokkal, segíteni rajtuk. És az nem duámit h ha nem soká 14 leszek?? :D Vagy ha bejönnek a szüleim?
2010. jún. 7. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!