A beagle jól tűri a lakást? Mely kutyafajták bírják jól a lakást, ugyanakkor hűségesek, jóindulatúak, okosak is?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 28. 17:32
1/7 anonim válasza:
Lakásba, mopsz, angol, francia bulldog, törpe uszkár, törpe schnauser... Beagle nem való, vadászkutya nagy mozgásigénnyel.
2/7 anonim válasza:
Akármilyen fajta jó lakásba (kivéve persze az extrém eseteket, 20 négyzetméterre pl. ne vigyél bernáthegyit). A többi paraméter meg leginkább egyedfüggő. Inkább az alapján válassz, hogy te mennyit tudsz vele foglalkozni, sétáltatás, nevelés, szőrápolás, mennyire van kereted etetés terén meg ilyenek, aztán majd a tenyésztő úgyis megmondja, melyik kölyök az okos meg kedves.
De akár egy menhelyre is benézhetsz, ezer ilyen kutya van kidobva.
3/7 anonim válasza:
Magyar agár? nagyon jó lakáskutya, a lakásban nagyon elvan és nyugodt, egésznap szunyókál, heverészik, a szabadban viszont jól kifutja magát és élénk lesz. De csak akkor, ha tudsz neki elég mozgást biztosítani :)
4/7 anonim válasza:
Hűséges, jóindulatú és okos??? ŐŐŐŐŐŐ, ez szerintem mindegyikre elmondható. Rosszindulatú kutyával még nem találkoztam, amelyik az, annak a múltja sem felhőtlen.
A lakásban tartásra a közepes vagy annál kisebb kutyák alkalmasak. Én biztosan nem kifejezetten lakásban tartanám a beagle-t.
5/7 anonim válasza:
A cavalier king charles spániel pl pont ilyen.
6/7 anonim válasza:
Szerintem lakásba egy kutya sem való. Úgy értem hogy oké hogy bejár meg ott alszik, de szükség van minden egyes kutyának egy udvarra. Minél nagyobb annál jobb!
7/7 A kérdező kommentje:
Nekem nem lesz kutyám,ne aggódj(atok) :) A német leckémhez kellett :) Volt egy (kitalált) Carl nevű levelezőpartnerem,akinek minden vágya egy kutya volt,és nekem kellett ajánlanom neki egy lakásba való fajtát.Én a beaglere gondoltam(mert az nagyon aranyos),de mivel azt mondtátok,hogy az nem tűri a lakást,így a törpeschnauzert írtam meg neki :D
2011. ápr. 29. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!