Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Miért nem eszik a hullámos...

Miért nem eszik a hullámos papagájom zöldéget?

Figyelt kérdés

ha adok neki salátát vagy tyúkhúrt, vagy sajtot, ubit akkor bele-bele csipeget, de nem eszik sokat - legalábbis nem olyan sokat, mint egy ismerősöm h.papagája... az enyém hím, az övé nőstény, lehet hogy ettől is függ? vagy csak egyszerűen nem szereti?

ezeken kívül mit adhatnék még neki, hogy változatosabban táplálkozzon? (magot, és fürtöskölest eszik)

2008. febr. 10. 16:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
91%
Sztem ízesitett magokat nem nagyon értékelik. Amugy igenis eszenk gyümölcsöket. Bár nem sokat, de enyémein bele-bele csipegetnek a banánba az almába a barackba (ki kell magozni mert ciános a csonthéjasmag). Meg nekem egymagába képes meg enni egy egész salátalevelet, azt nagyon imádja mind. Amugy nekem is igy kezdte némelyi hogy nem evett semmitse. Sztem rakd össze a barátod madarát a te madaraddal egy salátázás erejéig. Megtanítják egymást. Lehet hogy nem ismeri és amigy nem ismrei nemnagyon fog hozzányúlni hacsak nem 1 éven aluli kis bohóc :P
2008. nov. 4. 17:19
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
utolsó előtti válaszadó vagyok.Én még szoktam adni nekik,paradicsomot és rizst. A paradicsomot félbe vágom,és ki csipegetik belőle a belső részt.A rizst meg szoktam fözni nekik,és abból egy kicsit adok,de azt is szeretik.Főleg a paradicsom miatt követelőznek.
2008. nov. 4. 17:59
 13/14 anonim válasza:
100%
Nekem sem eszik sem almát, sem répát, se tojást... Próbáltam még uborkát is, de azt se. Csak a magkeveréket, meg a fürtöskölest. Azt viszont általában (nem mindig) a kezemből is elfogadja, ellenben semmi mást még. 1 hete van nálam. Még a csőrkoptatóját sem csipegeti, inkább csak az ülőrúdját. Hogy lehetne rávenni a zöldség-gyümölcs-tojásevésre?
2010. márc. 11. 15:41
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
ha még 1 hete van nálad, ne várj semmit. idegen neki a hely, és meg van szeppenve. Mindig legyen előtte. reszeld le a főtt tojást, és rakd abba a tálba amiből a magot is eszi.
2010. márc. 11. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!