Miért nem eszik a hullámos papagájom zöldéget?
ha adok neki salátát vagy tyúkhúrt, vagy sajtot, ubit akkor bele-bele csipeget, de nem eszik sokat - legalábbis nem olyan sokat, mint egy ismerősöm h.papagája... az enyém hím, az övé nőstény, lehet hogy ettől is függ? vagy csak egyszerűen nem szereti?
ezeken kívül mit adhatnék még neki, hogy változatosabban táplálkozzon? (magot, és fürtöskölest eszik)
meg zöldséget... kivéve a "k" kezdőbetűseket! magot meg vizet mindig kap, nem vagyok kezdő...
egyébként meg gyümölcsöt sem eszik, így is feltehettem volna a kérdést
arra gondoltam, hátha valaki még tapasztaltabb, mint én, esetleg az ő papagája is hasonlóan viselkedik, és tud vmit mondani, esetleg tanácsolni nekem...
még azt is el tudtam képzelni, hogy olyanok is írnak ide, akik jól értenek a papagájokhoz... de úgytűnik tévedtem, azért kösz
A papagájok nem esznek sok gyümölcsöt,zöldséget hanem inkább csak csipegetik,mint ahogy te is írtad.Két papagáj is teljesen különböző lehet,ezért nem érdemes összehasonlítani más papagájával.Ha úgy gondolod,hogy kevés vitamint eszik,akkor pótold vitaminkészítményekkel,vagy gyümölcsös rudakkal.
A magon,fürtöskölesen kívül próbálkozz még tovább a gyümölcsökkel valamint adhatsz neki különböző ízesített magokat.Valamint adj neki tyúkhúrt,főtt tojást,reszelt nyers sárgarépát.
Remélem segítettem!!Ha gondolod,less be a papagájos oldalamra,és böngéssz!! www.gportal.hu/nimfabarat (ha a táplálásra vagy kíváncsi,akkor a cikkekben kutatgass!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!