Hogyan tudnám "elköltöztetni" a papagájaim? (lent részletezve)
jééé, az enyémek is amolyan betoji banda:D még ha fürtöskölest is teszek be, még azt is legkorábban másnap kostolják meg.
Igaz nekem csak ugy 1 honapja és vannak meg. De totál ijjedősök.
Majd ird meg légyszi hogy hogy jött össze a költöztetésük, mert érdekel, haminden jol megy, nekem is következik egy ilyen...
:) Rendben. De valószínű, hogy csak nyár elején lesz a költözés, még teljesen kiszámíthatatlan minden. Annyi biztos, hogy lesz, és fel akarok rá készülni, és ha lehet, fel szeretném készíteni őket is időben:) Kedves utolsó, ha netán előbb "költöztök", vagy csak megtalálod a tuti módszert, írj ám mindenképp Te is!
Amúgy ilyenek az enyémek is:) Hozok fel nekik tyúkhúrt, teszek be nekik uborkát, salátát, akármit, nézik jó fél napot, nem gyanús-e, és amire odamennek megenni, már nem olyan friss és lédús. Ebben csak az a baj, h régen nem ilyenek voltak:/ Ma délután megkapják a medencéjüket, az új még nem találkozott ilyennel, a régi szerette, de van egy olyan sejtésem, hogy megint amnéziát fog játszani.
húúúúúúúúú tényleg. Enyémeknek még nem vettem medencét, tehát azt se tudják mi fán terem az. Miért kell nekik?
Mondjatok lécci erről pár dolgot. Tettem be egy edénybe vizet nekik, de úúúgy kerülik... és az ott van 3 hete. Simán fürödhetnének benne, megfulladni nem tudnak ott... de semmi... mintha harapna...
Mit tehetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!