Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Honnan szerezzek Dolmányos...

Honnan szerezzek Dolmányos varjú fiókát?

Figyelt kérdés
2011. márc. 25. 21:38
1 2
 11/17 Kázsmér Attila válasza:
100%

szerintem nem véletlenül keres fiókát de ne zavarjon.

ha ő neveli fel akkor az hozzászokik az emberhez ráadásul amilyen éhenkórász az soha a büdös életben nem hagyan ám ott és igy (gondolom ezért akart fiókát -.- )nem kell ketrecbe zárni.

2013. szept. 24. 21:58
 12/17 anonim válasza:
100%
Fuckin' OWNED. Nem tudom hogy bukkantam erre a kérdésre, de öröm volt olvasni a hozzáértő válaszát.
2014. márc. 14. 22:00
 13/17 béla2222333445566784 válasza:
Tudom hogy 3 évvel ezelőtt raktad ki nemtudom hogy még érdekele de most én is nagyon szeretnék egy kis dolmányos varjút mert itt vannak a házunk körül és ahogy figyelgetem nagyon okos állat! ráadásul hallotam hogy könnyen idomítható okkos állat.Remélem találok véletlenül egy fészekből kiesett fiókát, megkeresem hol vannak a fészket. és a nagy ,maradjon az állat a természetben, embereknek üzenem a fiókát biztosan nem a fészekből fogom kivenni!
2014. ápr. 29. 19:30
 14/17 anonim ***** válasza:

"és a nagy ,maradjon az állat a természetben, embereknek üzenem a fiókát biztosan nem a fészekből fogom kivenni!"

Attól, hogy kiveszed, önmagában semmi rossz nem történik vele. Talán jobban örülnél, ha egy vadász fogná puskavégre ritkítás alkalmával (szabadon vadászható)? Vagy azt hiszed, hogy a természetben a szüleivel maradna és megfosztod a társaságától? Vagy miért ellenzed pontosan? Ha azt kifogásolod, hogy bezárva tartják, nos akkor egyszerű a megoldás: építsd neki egy tágasabb röpdét a kertben, aztán ha kellőképpen kézhez szoktattad, engedd el, így nem fog elmenni. Vagy még jobb, ha nagyon sok időd van, ha végig kézben neveled, és akkor röpde se kell, mert magától is a környéken fog mindig maradni, olyan lesz, mint egy háziállat.

2014. ápr. 29. 20:14
 15/17 béla2222333445566784 válasza:
100%
Hát az a célom az első 1-2 héten a szobámban nevelgetem utána amikor hozzám szokott kiviszem, esetleg építek neki egy kinti óriásketrecet utána meg egyszerűen itt tartom a kertben. nem hinném hogy elrepülne.
2014. ápr. 30. 15:27
 16/17 anonim válasza:

Simán legyen varjad ha még nincsen.

Te értesz hozzájuk nem csak divatból tartanád, hogy vagizz.

Remélem találtál varjút!

2016. nov. 4. 12:47
 17/17 m1 válasza:
Az 5.nek írnám hogy alapból a papagájok is pont ugyanúgy vadak és külömben is mi se szólunk bele te mit csinálsz és milyen állatot szeretnél fogadd el
2023. ápr. 2. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!